Reviews

AcroYoga workshops

Familie Acroyoga
Marjan:

'Geweldig leuk hoe gevarieerd je de workshop vormgeeft'

(2023)

Josje:
"Spelen voor volwassenen! Tijdens de Acroyoga lessen geeft Joyce mij het gevoel dat ik iets wat ik nog nooit gedaan heb best kan. Dat vertrouwen samen met de juiste begeleiding zorgt ervoor dat dat vaak nog waar gemaakt wordt ook! :) ACROYOGA IS DE BOOOOMBA!"
(2020)
(Video: Josje en Joyce)

 Familie Acroyoga:
Jola:
"Onze 3 kinderen en ik hebben al diverse keren verschillende workshops gevolgd bij Joyce. Dit is altijd heel leerzaam, en ook een feestje. Als ik kijk wat we allemaal al kunnen na een paar keer is zo gaaf!
Joyce legt alles heel duidelijk en rustig uit en doet de oefeningen uitgebreid voor."
(2020)
(Fozo: Jola en dochter)


Familie Acroyoga

Marieke:
"In de lessen van Joyce zit een mooie balans tussen energie en rust. Op een speelse manier neemt ze kind en volwassene mee in poses die gaan over vertrouwen en overgaven. Heel leuk om samen met mijn 8 jarige dochter te doen!"
(2019)
(Foto: Marieke en dochter)

Adem en IJs challange: Wim Hof Methode workshops


Manolito:
"Dylan is een rustige en fijne instructeur. Ik heb een leuke en leerzame dag gehad. Dylan creëerde een fijne en ontspannen sfeer. Er ontstond een hechte groep waar iedereen zich veilig voelde. De ademhalingstechnieken en het ijsbad waren geweldig. Vooraf goede en rustige begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden. Ik zou het zo weer doen :)"
(2020)

Sonja:

"I have experienced a state, that I have previously only experienced after a 10 day meditation retreat. Really, a very effective method :-)"  (2020)

Tara:

"Couldn't have been a better instructor. Honestly felt so welcome and supported in my proces. Also, very well done, bringing the group together, making it an even more pleasent experience. Thank you!"
(2020)

Marielle:
"Leerzame en inspirerende dag. Leuke dynamiek tussen Dylan en Jeroen. Open sfeer, rustig tempo, ruimte voor iedereen, letterlijk en figuurlijk."
(2021)

Frank:

"It is a must do if you care about your mind and body" 
(2021)

Happy Healthy Family Retreat zomer 2021

Monique:
'Afgelopen week de Happy Healthy Family Retreat gevolgd met 2 tiener dochters. We hebben veel nieuwe ervaringen opgedaan zoals Acroyoga en het ijsbad. Ook heerlijk gegeten en het vond plaats op een mooie locatie. Joyce en Dylan heb ik leren kennen
als enthousiaste, bezielde, inspirerende en veelzijdige mensen waardoor het retreat echt een belevenis werd waar we alle 3 met heel veel plezier op terug kijken! Zeker voor herhaling vatbaar! 
(2021)
(Foto: dochter Monique en Joyce: Acroyoga)


Liese:

Wij gingen op family retreat met onze twee jonge kinderen van bijna 6 en 2 jaar. Voor onze kinderen was het zoals een zomerkamp, maar dan samen met mama en papa.

Er was voor ieders wat wils; sport, spel, creativiteit, uitdaging of ontspanning. Het was heel mooi om te zien hoe een groep volwassenen en kinderen die elkaar voordien nauwelijks kenden zo’n hechte groep vormden.

Dylan en Joyce zijn twee geboren animators.
Van een poppenshow, schminken, survivalrun, kinderdisco, circus en vuurshow tot een prima Wim Hof instructeur en (acro)yoga begeleidster ze kunnen het allemaal.
Voor ons was dit een zeer fijne week, die we anderen alleen maar kunnen aanraden. 
(2021)Donalda:
Joyce is een fantastische, passievolle en kundige acroyoga docente. Ze geeft veiligheid, vertrouwen en liefde in haar lessen waardoor ze werkelijk iedereen kan laten vliegen. Ben helemaal enthousiast en volg graag meer lessen.🤩
(ook haar yoga lessen waren als een reis door het lichaam. In het juiste tempo, zachtheid en liefdevolle aandacht)

Wat is Dylan een bevlogen en ervaren begeleider tijdens de ijsbad workshop. Zijn openheid, kalmte en rust gaven mij alle vertrouwen om los te laten en vooral door te ademen.

Ik raad iedereen aan om een retreat bij Joyce en Dylan te volgen. Zij zijn op een natuurlijke manier in staat om een groep/(families) te verbinden en aan te voelen door het delen van hun passies en door wie ze zijn. Open, bevlogen, kundig en met open hart
❤️. 
(2021)


Manon:
(Manon van: https://www.yogastudioaalstwaalre.nl/)
Een bijzonder retreat waar we al best snel op elkaar ingespeeld waren als een grote familie.
Een hele fijne locatie met genoeg ruimte en plekjes om jezelf even terug te trekken.
Leuke uitdagende dingen op het programma. AcroYoga, de ademhalingsoefeningen en het ijsbad vond ik fantastisch!
(2021)
(Foto: Manon en Dylan)

Welke workshop heb jij gevolgd?
En wat vond je ervan?

Reacties

Peter en Naomi
3 jaar geleden

Joyce heeft ons geholpen de 10e verjaardag van onze dochter op een heel bijzondere wijze te vieren. Met tien vriendinnen hebben we een middag en nacht doorgebracht op de Midgaard in Almen, een prachtige locatie in het bos. Speuren en puzzelen tussen de bomen, flower sticks maken en leren gebruiken, schminken, zelf een groot kampvuur en ons avond eten maken en als slotstuk een bonte avond vol dans, muziek en vooral uitgelaten, vrolijke meiden. Een ervaring die ze (en wij) niet snel zullen vergeten en die Joyce op een enorm ontspannen en natuurlijke wijze heeft begeleidt. Dank dat je vooraf de tijd genomen hebt om onze dochter en haar ideeën te leren kennen, voor je speelse en open manier waarmee je de groep in beweging bracht en voor al je hulp die een nacht kamperen met elf meiden (!) voor ons allen tot een hele unieke en fijne herinnering heeft gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar en 100% aan te raden!

Peter en Naomi

Reactie plaatsen

Wat vond jij van Family Awareness?

Rating: 5 sterren
4 stemmen